انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی” نمونه برداری مواد غذایی با رویکرد کاربردی ” را برگزار می کند

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه R&D)) کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .

       براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو جهت اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی” نمونه برداری مواد غذایی با رویکرد کاربردی ” را برگزار  می نماید.

 🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای   دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۱۹ تا ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود.

🔸 مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : دویست و نود هزار تومان                                                                           

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

–           مقدمه

–           هدف و دامنه کاربرد

–           تعاریف

–           مباحث آماری

–           انواع روش های نمونه برداری

الف ) نمونه برداری توصیفی     Sampling ( Acceptance )Attributes

ب ) نمونه برداری نظارتی

ج ) نمونه برداری توصیفی دو وسه کلاسه جهت ارزیابی میکروبی

–           انواع تکنیک های نمونه برداری مواد غذایی

–           اصول نمونه برداری مواد غذایی

–           روش های تعیین حجم نمونه

–           خطاهای نمونه گیری

–           فرآیند نمونه گیری

–           وسایل وتجهیزات نمونه برداری

–           نمونه برداری خطوط تولید(بهرهای پویا)

–           نمونه برداری ایستا

–           تکنیک های اختصاصی نمونه برداری گروه های مختلف مواد غذایی

–           قضاوت درخصوص بهرهای پذیرفته نشده

–           مبانی حقوقی وضوابط مرتبط

شایان ذکر است که هرکدام از مواردفوق شامل مباحث بسیار گسترده بوده که براساس نیازسنجی سرکلاس ازنظرمحتوای کاربردی وزمان تقسیم بندی خواهد شد.

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  44293455 و  44293459 و یا آیدی @Parvane_khani تماس حاصل نمایید.

Translate »