انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی شش ابزار ( مرحله ) کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲ دی ماه  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی شش ابزار ( مرحله ) کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی با تدریس  آقای دکترشهریار دبیریان (کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  و انجمن مدیریت کیفیت ایران )  به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۲۸  نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی اسانس و رنگ ابیض شیمی ، لبنیات پاک ، میهن ، فرمند ، فرآورده های گوشتی کاله آمل ، فرآیند فرآوری زیستی ، کشت و صنعت زرند ، مهشاد یزد ، شایان کنارک ، کنسرو اتکا قایمشهر سقزسازی کردستان  و  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • تعاریف استاندارد و کیفیت و تفاوت آنها
  • بررسی شش مرحله و ابزار تضمین کیفیت
  • GMP و اهمیت آن به عنوان سامانه تضمین کیفیت
  • نقش کیفیت  مواد اولیه در کیفیت محصول نهایی
  • مرحله تولید و فاکتور های تاثیر گذار در این مرحله بر کیفیت محصول
  • محصول نهایی و آزمون های لازم جهت تعیین کیفیت آن
  • انبارش ( نحوه چیدمان و شرایط مطلوب انبارش )
  • حمل و توزیع ( بررسی عوامل موثر در کیفیت )

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »