انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار کرد : کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی

نظر به استقبال از کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بر آن شد روز پنجشنبه مورخ  ۹۷/۱۰/۲۰برای دومین هفته پیاپی این کارگاه را  با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی در محل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار نماید.

این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات میهن ، کامبیز ، کدبانو ( دلپذیر ) ، بیسکوییت گرجی ، ژیوادان ، پیشگامان پخش صدیق ، فرآیند گستر کوهک ، همکاران همراه ، گل ذرت سازان ، سازیبا ، آرد سینا ، مریان شیمی ، سقزسازی کردستان ، اساتید دانشگاهی  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .

لازم بذکر است اهداف وسرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

ü      آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی

ü      آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها

ü      بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها

ü      ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی

ü      تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی

ü      نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم

ü      فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده

ü      آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »