انجمن علوم وصنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی را برگزار می کند

📣🔴اطلاعیه دوره آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ،به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

       براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی ” بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی ” را برگزار  می نماید.

 🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ و ۱۳ الی ۱۵ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۷  اردیبهشت  ماه  1401

🔸مدرس دوره: دکتر محمدحسین عزیزی ، استاد و هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان                                                                           

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

۱٫  تاریخچه صنعت بسته‌بندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش

۲٫  اصول بسته‌بندی و ویژگی‌های کلی مواد مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی

۳٫  مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف شیشه‌ای)

۴٫  مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف فلزی)

۵٫  مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (کاغذ و مقوا)

۶٫  مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف پلاستیکی)

۷٫  ویژگی‌های انواع پلیمرهای مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی

۸٫  بسته‌بندی محصولات غذایی مختلف

۹٫  ایمنی کاربرد مواد بسته‌بندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بسته‌بندی)

۱۰٫  بررسی عوامل مؤثر در برهم‌کنش بین مواد غذایی و بسته‌بندی

۱۱٫  آزمون‌های مکانیکی بر روی بسته‌بندی مواد غذایی

۱۲٫  کاربرد فیلم‌های خوراکی و زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی

۱۳٫  بسته‌بندی مواد غذایی به روش اصلاح‌شده (MAP)

۱۴٫  بسته‌بندی‌های فعال و هوشمند

۱۵٫  روش‌های چاپ مواد بسته‌بندی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  44293455 و  44293459 تماس حاصل نمایید.

Translate »