اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / کارگاه آموزشی تخمیر حالت جامد مورخ ۱۸ خرداد با تدریس خانم دکتر زهره حمیدی

🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  ( کارگاه آموزشی تخمیر حالت جامد ) را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸مدت زمان: ۴ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روز پنجشنبه مورخ   ۱۸    خرداد ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۳  خرداد  ماه  ۱۴۰۲

🔸مدرس دوره: خانم دکتر زهره حمیدی استاد و عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس  

🔸هزینه دوره : سیصد و بیست  هزار تومان

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مقدمه
  • انواع تخمیر
  • مقایسه روش های تخمیر
  • مزایا و معایب تخمیر جامد
  • عوامل موثر بر فرآیند تخمیر جامد
  • کاربرد در صنایع غذایی
  • نتیجه گیری

 

♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »