کارگاه آموزشی عملی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد

کارگاه آموزشی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) روز  پنجشنبه ( ۲۲/۰۹/۹۷ )  با تدریس دکتر حسن کاکویی در سطح عملی  برگزار گردید . این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات ویتانا ، شکلی ، دوشه آمل ( هراز ) ، شونیز صنایع آرد ورامین ، آذرنوش شکوفه ،  گل ذرت سازان  و اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .

این کارگاه ارزیابی حسی به دنبال  آشنایی با مبانی و انواع تکنیک های ارزیابی توصیفی و مصرف کننده گرا به همراه مثال های کاربردی و انجام پروژه های عملی ارزیابی حسی محصولات شرکت های مذکور ،  انجام پروژه‌های عملی با ارزیابی و مقایسه  ویژگی های حسی نمونه ها و  توصیف ویژگی های حسی  انجام گردید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »