انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) را روز پنجشنبه ۳۰ آبان و جمعه ۱ آذر با تدریس دکتر مجید عرب عامری ،کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار کرد .
لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر کارشناسان ، مسئولین فنی و مدیران تولید از کارخانجات زرین ذرت شاهرود ، اماج و ابیض شیمی و اساتید دانشگاهی را به همراه داشت.گفتنی است که این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو می باشد در پایان گزارش سرفصل های این دوره آموزشی جهت اطلاع علاقه مندان ارائه می گردد :
- مفاهیم و اصطلاحات تجزیه و تحلیل عاملى
- کاربرد تحلیل عاملی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
- مراحل عملی انجام تحلیل عاملی در نرم افزار در کنترل کیفیت
- شناسایی مهمترین عوامل موثر در کیفیت محصولات
- کار با نرم افزار و انجام مثال های کاربردی
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.