کارگاه آموزشی دو روزه مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی ” با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro) ” با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید .

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی ” با استفاده از نرم افزارهای  Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro)  “ را در تاریخ ۱۸ و ۱۹  مهر ماه ۹۸ با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی  کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار کرد .لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر  کارشناسان ،  مسئولین فنی و مدیران تولید از کارخانجات زرین ذرت شاهرود ، ماهیدشت کرمانشاه  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .گفتنی است  که این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو می باشد در پایان گزارش سرفصل های این دوره آموزشی جهت اطلاع علاقه مندان ارائه می گردد  :

  1. آشنایی با مفاهیم مدلسازی فرآیندهای صنایع غذایی
  2. آشنایی با نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro) و کاربرد آنها در مدلسازی فرآیندهای صنایع غذایی
  3. آشنایی با انواع مدل های رئولوژی(Rheological Models)  و کاربرد آنها در فرآیندهای صنایع غذایی شامل:
  4. Newtonian
  5. Bingham Plastic
  6. Power Law
  7. Herschel-Bulkley
  8. Casson
  9. Carreau

۴. آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics)  و کاربرد آنها در فرآیندهای صنایع غذایی شامل:

  • Zero-Order Reactions
  • First-Order Reactions
  • Weibull

۵. آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی  (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در فرآیندهای صنایع غذایی شامل:

  • Michaelis-Menten Method
  • Lineweaver-Burk Method
  • Augustinsson Method
  • Eadie-Hofstee Method

۶. آشنایی با مدل های میکروبی مواد غذایی شامل:

  • Increase by Growth Model
  • Decrease by Inactivation Model
  • Sigmoid
  • Logistic
  • Weibull
  • Gompertz

۷. حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro)

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »