انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی ” با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro) “ را در تاریخ ۱۸ و ۱۹ مهر ماه ۹۸ با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار کرد .لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر کارشناسان ، مسئولین فنی و مدیران تولید از کارخانجات زرین ذرت شاهرود ، ماهیدشت کرمانشاه و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .گفتنی است که این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو می باشد در پایان گزارش سرفصل های این دوره آموزشی جهت اطلاع علاقه مندان ارائه می گردد :
- آشنایی با مفاهیم مدلسازی فرآیندهای صنایع غذایی
- آشنایی با نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro) و کاربرد آنها در مدلسازی فرآیندهای صنایع غذایی
- آشنایی با انواع مدل های رئولوژی(Rheological Models) و کاربرد آنها در فرآیندهای صنایع غذایی شامل:
- Newtonian
- Bingham Plastic
- Power Law
- Herschel-Bulkley
- Casson
- Carreau
۴. آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics) و کاربرد آنها در فرآیندهای صنایع غذایی شامل:
- Zero-Order Reactions
- First-Order Reactions
- Weibull
۵. آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در فرآیندهای صنایع غذایی شامل:
- Michaelis-Menten Method
- Lineweaver-Burk Method
- Augustinsson Method
- Eadie-Hofstee Method
۶. آشنایی با مدل های میکروبی مواد غذایی شامل:
- Increase by Growth Model
- Decrease by Inactivation Model
- Sigmoid
- Logistic
- Weibull
- Gompertz
۷. حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro)
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.