کارگاه آموزشی دو روزه بسته بندی مواد غذایی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید .

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه بسته بندی مواد غذایی را در تاریخ ۷ و ۸  شهریور ماه ۹۸ از ساعت ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی سرپرست اداره کل غذای سازمان غذا و دارو ،  استاد ، هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  برگزار کرد .لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر  کارشناسان ،  مسئولین فنی و مدیران تولید از کارخانجات مجتمع صنایع غذایی میهن ، فریکو ، روزانه ،صنایع غذایی و بسته بندی آذرخش آروند پارسیان ،  سقزسازی کردستان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .گفتنی است  که این دوره آموزشی دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو می باشد در پایان گزارش سرفصل های این دوره آموزشی جهت اطلاع علاقه مندان ارائه می گردد  :

  1. تاریخچه صنعت بسته‌بندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
  2. اصول بسته‌بندی و ویژگی‌های کلی مواد مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  3. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف شیشه‌ای)
  4. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف فلزی)
  5. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (کاغذ و مقوا)
  6. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف پلاستیکی)
  7. ویژگی‌های انواع پلیمرهای مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  8. بسته‌بندی محصولات غذایی مختلف
  9. ایمنی کاربرد مواد بسته‌بندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بسته‌بندی)
  10. بررسی عوامل مؤثر در برهم‌کنش بین مواد غذایی و بسته‌بندی
  11. آزمون‌های مکانیکی بر روی بسته‌بندی مواد غذایی
  12. کاربرد فیلم‌های خوراکی و زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی
  13. بسته‌بندی مواد غذایی به روش اصلاح‌شده (MAP)
  14. بسته‌بندی‌های فعال و هوشمند
  15. روش‌های چاپ مواد بسته‌بندی

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »