کارگاه آموزشی برخط و مجازی “ آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life) مواد غذایی “ به همت انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز  ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life)  مواد غذایی   با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی به صورت برخط و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰  نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع غذایی اعم از کاله آمل ( کارخانه انجمادی پمینا ) ، سازیبا ، فلیکس شرق ( مزمز ) ، فرآوری محصولات غذایی ماهور ، اماج ، سن ایچ ، فریکو ، آرد ایران ، رو‌ژین تاک ،  زاینده رود ، ماسترفوده ، فرآورده های لبنی تین ( تین دامداران ) ، دومینو ، کاوه نوش (مزمز) ، آرد وحدت قروه ، نستله ، کشت و صنعت زرند ، شیر پگاه تهران ، کارشناسان سازمان غذا و دارو ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار کرد.

لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی کاربردی تا روز پنجشنبه ۱۴ مرداد ماه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ نیز ادامه خواهد داشت .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

۱- آشنایی با مفاهیم پایه ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۲- فرآیند ارزیابی و تعیین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۳- شاخص های ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۴- آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics)  و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Zero-Order Reactions
  • First-Order Reactions

۵- آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی  (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Michaelis-Menten Method
  • Lineweaver-Burk Method
  • Augustinsson Method
  • Eadie-Hofstee Method

۶- آشنایی با مدل های میکروبی و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Logistic
  • Gompertz

۷- کاربرد “مدل های تحلیل بقاء“ در تعیین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۸- حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro), MiniTab

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »