اطلاعیه کارگاه آموزشی برخط و مجازی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D) کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو جهت اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی” آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی “ را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸مهلت ثبت نام : ۲ دی ۱۴۰۰
🔸تاریخ برگزاری: پنجشنبه و جمعه مورخ نهم و دهم دیماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ و ۱۳ الی ۱۵ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود.
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸 هزینه دوره : دویست و نود هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
✅ مقدمه و آشنایی با مفاهیم اصلی غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با غنی سازی انواع مواد غذایی با ویتامین ها، مواد معدنی، پلی فنولها ، کاروتنوئید ها ، اسید های چرب و فیتواسترول ها
✅ آشنایی با جنبه های تکنیکی ، سلامت بخش و ایمنی غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با انواع غذاهای جدید دارای اثرات سلامت بخش ( لیست غذاها، حدود مجاز، ویژگی ها و برچسب گذاری ) مطابق با قوانین اتحادیه اروپا
✅ آشنایی با ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو جمهوری اسلامی ایران در خصوص غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با قوانین و استاندارد های Codex و WHO در خصوص غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با قوانین و استاندارد های اتحادیه اروپا در خصوص غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با ضوابط و قوانین FDA در خصوص غنی سازی مواد غذایی
✅ حل مثال های عملی و انجام محاسبات مربوط به غنی سازی در انواع مواد غذایی
✅ آشنایی با مفهوم عدم قطعیت در غنی سازی مواد غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.