چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار می شود

بدینوسیله به اطلاع میرساند چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و با همت دانشگاهها ، شرکت ها ، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار می شود .

گفتنی است محور های این رویداد مهم علمی موارد زیر می باشد .

 

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • ایجاد ارزش افزوده به ضایعات، پسماند و فرآورده های جنبی صنایع غذایی
  • باقیمانده های سموم در غذا
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند و غنی­ سازی مواد غذایی
  • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع بسته ­بندی مواد غذایی
  • فناوری‌های نو در فرآوری غذا (مانند ریزدرون پوشانی، امواج فراصوت، پلاسمای سرد، جداسازی‌های غشایی، پرتودهی و …)
  • فناوری های توسعه یافته در شرکت های دانش بنیان صنایع غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری انرژی در صنایع غذایی
  • رباتیک، اتوماسیون و کنترل فرآیند های غذایی
  • سایر پژوهش­های نوین در صنایع گوشت، لبنی، روغن، قنادی و نانی و …

علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی سایت http://ifstc2023.irost.ir می توانند مراجعه فرمایند .

همچنین آدرس دبیرخانه کنگره :

تهران، بزرگراه آزادگان، مسیر شمال به جنوب، احمدآباد مستوفی، بعد از میدان پارسا، انتهای خیابان انقلاب، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، گروه صنایع غذایی و تبدیلی، دبیرخانه کنگره صنایع غذایی،

صندوق پستی:  ۳۳۱۳۱۹۳۶۸۵

شماره تماس مستقیم: ۵۷۴۱۶۷۳۱ (۰۲۱)

شماره موبایل: ۱۵۹۶۹۴۶ (۰۹۰۲)

آدرس ایمیل:Ifstc2023@irost.ir

شماره فاکس: ۵۶۲۷۶۲۶۵ (۰۲۱)

مهلت ارسال اصل مقالات : ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
برگزاری کنفرانس : ۱۲ تا ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
اعلام نتایج داوری : ۱۴۰۲/۱/۲۰

 

 

Translate »