چهارمین جشنواره ملی سلامت غذا روز دوشنبه نهم بهمن ماه توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به همت شرکت مشاهیر آریا و با همکاری ارگان ها و نهاد ها و سازمان های دولتی و خصوصی و دانشگاهها و کارخانجات صنایع غذایی کشور در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
کمپین سلامت غذا با هدف بنیادین، توسعه سلامت غذایی از سال ۱۳۹۸ با دعوت از برندهای دانش محور صنایع غذایی آغاز به کار نمود. معرفی جدیدترین دست آوردهای تولید محصولات سلامت بیش از ۱۰۰ برند بزرگ صنعت غذا ، تقسیم بندی محصولات سلامت در سه بخش محصولات فراسودمند، سودمند و کاهش اثرات زیانبار، اطلاع رسانی از طریق فضاهای محیطی، رسانهای و مجازی در راستای فرهنگ سازی سلامت تغذیه و تشکیل کمپین دایمی و کمیته نوآوری در سلامت غذا، از جمله دستاوردهای برگزاری این جشنواره می باشد.
از علاقه مندان دعوت می شود در مراسم اختتامیه این جشنواره از ساعت ۱۳ الی ۱۷ حضور به هم رسانند.