انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
خانه
درباره انجمن
اعضای هیئت مدیره
درباره ما
اهداف
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار علمی
اخبار عمومی
اطلاعیه ها
کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی
آبان ۵, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران “کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا ودارودر واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
مهر ۱, ۱۴۰۴
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس آقای دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد
شهریور ۳۰, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در مواد غذایی ( اصول دفاع مواد غذایی ) با تدریس دکتر شهریار دبیریان مورخ ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند.
مرداد ۹, ۱۴۰۴
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی را با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار کرد
آبان ۱۷, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
مهر ۲۹, ۱۴۰۴
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار شد
مهر ۲۴, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران “کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا ودارودر واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
مهر ۱, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
مهر ۲۹, ۱۴۰۴
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار شد
مهر ۲۴, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران “کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا ودارودر واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
مهر ۱, ۱۴۰۴
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس آقای دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد
شهریور ۳۰, ۱۴۰۴
مقالات
انتشارات
کتاب
انتشار کتابی نوآورانه در صنایع غذایی: ترکیبات فنولی و کاربردهای آن
اسفند ۱۹, ۱۴۰۳
خدمات
خدمات آموزشی
خدمات مشاوره ای
خدمات نظارتی و ارزیابی
فرمهای عضویت
رویداد ها
نمایشگاه ها
کنگره ها
همایش ها
گردهمایی ها
تقویم نمایشگاهی
تفاهم نامه ها و مجوز ها
گالری تصاویر
تماس با ما
پرداختهای کاربر
[pv-user-payments]
Translate »
آمار