همایش و نمایشگاه مواد اولیه و افزودنیهای مورد مصرف در تولید انواع مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با همکاری انجمن واردکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی و انجمن تولیدکنندگان افزودنیهای صنایع غذایی در تاریخ دوشنبه و سهشنبه ۱۶ و۱۷ بهمن ماه۹۶ از ساعت ۹ الی ۱۷ در محل انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار میگردد.
این همایش و نمایشگاه با هدف تعامل و همفکری بین تأمینکنندگان و مصرفکنندگان مواد اولیه و افزودنیهای مواد غذایی برگزار خواهد شد و امید است با برگزاری این همایش و نمایشگاه ارتباط بین تأمینکنندگان و مصرفکنندگان به نحو مطلوبتر و بهتری ساماندهی شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت همایش www.ifstaaddetives.ir مراجعه و یا با شمارههای ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۷۸۰۵۳۹ جهت هماهنگی، کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام تماس حاصل نمایید.
جهت دریافت پوستر همایش کلیک کنید .
همچنین انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و نهمین جشنواره R&D های برتر صنعت غذا ( جشنواره شهاب ) را به روال هر ساله در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۹۶ از ساعت ۱۷ الی ۲۰ با حضور مقامات و مسئولین ، کارشناسان و مدیران شرکتهای صنایع غذایی ، اساتید دانشگاه ، اصحاب رسانه در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار نماید .
لذا جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۲۸۵۱ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ با کد ۰۲۱ ( انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ) تماس حاصل فرمایند و یا با مراجعه به سایتهای www.iranfoodnews.com , www.ifsta.ir اخبار جشنواره را دریافت نمایید .
جهت دریافت پوستر جشنواره کلیک کنید .