دوره آموزشی بسته بندی مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به صورت آنلاین برگزار می گردد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بسته بندی مواد غذایی  را در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۶ تا ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶-۱۸ به مدت چهار روز طی ۸ ساعت به صورت مجازی از طریق اسکای روم برگزار می نماید .

لازم به ذکر است مدرس دوره جناب آقای دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، استاد و هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  می باشند .

گفتنی است هزینه ثبت نام هر نفر مبلغ ۲/۹۰۰/۰۰۰ ریال ( دویست و نود هزار تومان ) خواهد بود .

اهداف و سرفصل های دوره به شرح ذیل می باشد.

  1. تاریخچه صنعت بسته‌بندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
  2. اصول بسته‌بندی و ویژگی‌های کلی مواد مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  3. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف شیشه‌ای)
  4. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف فلزی)
  5. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (کاغذ و مقوا)
  6. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف پلاستیکی)
  7. ویژگی‌های انواع پلیمرهای مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  8. بسته‌بندی محصولات غذایی مختلف
  9. ایمنی کاربرد مواد بسته‌بندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بسته‌بندی)
  10. بررسی عوامل مؤثر در برهم‌کنش بین مواد غذایی و بسته‌بندی
  11. آزمون‌های مکانیکی بر روی بسته‌بندی مواد غذایی
  12. کاربرد فیلم‌های خوراکی و زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی
  13. بسته‌بندی مواد غذایی به روش اصلاح‌شده (MAP)
  14. بسته‌بندی‌های فعال و هوشمند
  15. روش‌های چاپ مواد بسته‌بندی

آخرین مهلت ثبت نام  ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ می باشد .

محل برگزاری : به صورت مجازی در اسکای روم

لازم به ذکر است گواهینامه مورد تایید  از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو  به شرکت کننده محترم ارائه خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »