انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بسته بندی مواد غذایی را در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۶ تا ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶-۱۸ به مدت چهار روز طی ۸ ساعت به صورت مجازی از طریق اسکای روم برگزار می نماید .
لازم به ذکر است مدرس دوره جناب آقای دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، استاد و هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می باشند .
گفتنی است هزینه ثبت نام هر نفر مبلغ ۲/۹۰۰/۰۰۰ ریال ( دویست و نود هزار تومان ) خواهد بود .
اهداف و سرفصل های دوره به شرح ذیل می باشد.
- تاریخچه صنعت بستهبندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
- اصول بستهبندی و ویژگیهای کلی مواد مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف شیشهای)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف فلزی)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (کاغذ و مقوا)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف پلاستیکی)
- ویژگیهای انواع پلیمرهای مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی محصولات غذایی مختلف
- ایمنی کاربرد مواد بستهبندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بستهبندی)
- بررسی عوامل مؤثر در برهمکنش بین مواد غذایی و بستهبندی
- آزمونهای مکانیکی بر روی بستهبندی مواد غذایی
- کاربرد فیلمهای خوراکی و زیستتخریبپذیر در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی مواد غذایی به روش اصلاحشده (MAP)
- بستهبندیهای فعال و هوشمند
- روشهای چاپ مواد بستهبندی
آخرین مهلت ثبت نام ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ می باشد .
محل برگزاری : به صورت مجازی در اسکای روم
لازم به ذکر است گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو به شرکت کننده محترم ارائه خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.