جشنواره سلامت غذا با رویکرد جامعه ای سالم و پویا برگزار گردید

به گزارش ایرانفودنیوز جشنواره سلامت غذا با رویکرد جامعه ای سالم و پویا از طریق بهبود سیستم سلامت و کیفیت غذا مورخ یکشنبه بیست مردادماه سال جاری با حضور مقامات ارشد سازمان غذا و دارو ، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی ،وزارت صمت و سایر فعالان در حوزه صنعت غذایی کشور  در مرکز همایش های دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

با استناد به«سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» منتشر شده از سوی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروزه کشور ما با انواع مشکلات تغذیه ای مواجه می باشد. تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم افراد و همچنین آمار رو به افزایش تهیه غذای روزانه افراد از فست‌فود‌ها و عدم توجه به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینه‌ساز شیوع روزافزون بیماری‌های غیر‌واگیر مانند سکته‌های قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان‌ها گردیده که ضمن کاهش طول عمر افراد جامعه، هزینه‌های درمانی سنگینی را به کشور تحمیل نموده است. بنابراین در مسیر نیل به جامعه پویا و سالم،  بهبود سیستم سلامت و کیفیت غذا در محصولات صنایع غذایی و مراکز خدمات غذایی از یکسو و ارتقای سواد تغذیه ای شهروندان از سویی دیگر، از جمله اقدامات اساسی خواهد بو…

مدعوین ویژه جشنواره در بخش سازمانی؛ مشاور عالی وزیر بهداشت، مدیران کل دفتر بهبود تغذیه جامعه، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، سازمان میراث فرهنگی، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، سازمان دامپزشکی، برخی از مدیران وزارت جهاد کشاورزی و سایر مسئولین بخش سلامت بودند. مدیران عامل و ارشد صنایع غذایی گلستان، گروه صنعتی زر، صنایع لبنی دوشه آمل (هراز)، صنایع غذایی کامبیز، فراورده‌های روغنی ایران و سایر برند‌های نام‌آشنای کشور در بخش صنایع غذایی و نمایشگاهی، به معرفی جدیدترین محصولات سلامت خود پرداختند. در بخش مراکز عرضه خدمات غذایی نیز، مدیران عامل مجموعه‌هایی همچون؛ مجموعه هتل‌های پارسیان، صنایع غذایی فارسی، کترینگ فراز نمونه قشم و سایر واحد های شاخص حضور داشتند

شایان ذکر است که ارزیابی گروه های رستوران و کیترینگ بر اساس ۶ شاخص -رعایت  ملزومات بهداشتی

-رعایت ملزومات سلامت در تامین مواد اولیه

-رعایت ملزومات سلامت در آماده‌سازی

-رعایت ملزومات سلامت در پخت

-رعایت ملزومات سلامت آماده سازی قبل از پخت

-رعایت ملزومات سلامت در سرو و بسته بندی غذا صورت گرفت و ۱۵ گروه رستوران و کیترینگ موفق به دریافت تندیس جشنواره سلامت غذا شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »