انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ بهمن ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی وکارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۲۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، روژین تاک ، فرآورده های گوشتی کاله آمل ، سقزسازی کردستان ( ون ) ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- مقدمه
- طبقه بندی آنزیمها
- منابع و مکانیزم فعالیت آنزیمها
- پارامترهای موثر بر فعالیت آنزیمها
- استفاده آنزیمها در صنایع غذایی
- روشهای مهارو یا غیرفعالسازی آنزیمهای مضردر صنایع غذایی
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع لبنی
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع غلات
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع کمپوت ، کنسرو و سسها
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع گوشتی
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع نوشیدنیها
- آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت درصنایع شکلات
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.