توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ بهمن ماه  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی با تدریس  آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی وکارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۲۰   نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، روژین تاک ، فرآورده های گوشتی کاله آمل ، سقزسازی کردستان ( ون )  ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • مقدمه
  • طبقه بندی آنزیمها
  • منابع و مکانیزم فعالیت آنزیمها
  • پارامترهای موثر بر فعالیت آنزیمها
  • استفاده آنزیمها در صنایع غذایی
  • روشهای مهارو یا غیرفعالسازی آنزیمهای مضردر صنایع غذایی
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع لبنی
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع غلات
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع کمپوت ، کنسرو و سسها
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع گوشتی
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع نوشیدنیها
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت درصنایع شکلات

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »