جهت دریافت فایل تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۲ کلیک کنید .
تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
سال ۱۴۰۲
| ردیف | نام دوره | ساعت | مدرس | هزینه (ریال ) | تاریخ | مهلت ثبت نام |
| ۱ | کارگاه آموزشی مقاله نویسی ISI | ۱۳-۹ | دکتر محسن برزگر | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت | ۲۳ اردیبهشت |
| ۲ | کارگاه آموزشی تخمیر حالت جامد | ۱۳-۹ | دکتر زهره حمیدی | ۳/۲۰۰/۰۰۰ | ۱۸ خرداد | ۱۳ خرداد |
| ۳ | کارگاه آموزشی راهکارهای رفع مشکلات گندم ، آرد و محصولات آردی | ۱۳-۹ | دکتر محمدحسین عزیزی | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۱۵ و ۱۶ تیر | ۱۰ تیر |
| ۴ | کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی | ۱۳-۹ | دکتر نادر کریمیان خسروشاهی | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۱۲ و ۱۳ مرداد | ۷ مرداد |
| ۵ | کارگاه آموزشی پروبیوتیک ها و غذای فراسودمند | ۱۳-۹ | دکتر شهریار دبیریان | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۹ و ۱۰ شهریور | ۴ شهریور |
| ۶ | کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی (با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot و Matlab) | ۱۳-۹ | دکتر نادر کریمیان خسروشاهی | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۲۰ و ۲۱ مهر | ۱۵ مهر |
| ۷ | کارگاه آموزشی و کاربردی آشنایی با مبانی ، تولید ، تثبیت و بهبود رنگ مواد غذایی | ۱۳-۹ | دکتر حسن کاکویی | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۱۸ و ۱۹ آبان | ۱۳ آبان |
| ۸ | کارگاه آموزشی مبانی نظری HPLC | ۱۳-۹ | دکتر محسن برزگر | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۱۶ و ۱۷ آذر | ۱۱ آذر |
| ۹ | کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنی های مواد غذایی با روش Monte Carlo | ۱۳-۹ | دکتر نادر کریمیان خسروشاهی | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۱۴ و ۱۵ دی | ۹ دی |
| ۱۰ | کارگاه آموزشی کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی | ۱۳-۹ | دکتر مجید عرب عامری | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۱۲ و ۱۳ بهمن | ۷ بهمن |
| ۱۱ | کارگاه آموزشی کاربردی تولید غذای ارگانیک | ۱۳-۹ | دکتر شهریار دبیریان | ۳/۷۰۰/۰۰۰ | ۱۰ و ۱۱ اسفند | ۵ اسفند |
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران