انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل ، هلدینگ اتکا ، کشت و صنعت زرند ، طلاچین ، شکلی ، تک ماکارون ، گوشتیران ، لبنیات پاک ، آرد جرعه ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- تعریف
- انواع نانو مواد و خواص فیزیکوشیمیایی
- روشهای تولید نانو مواد
- آشنایی با استفاده تجاری از نانو ذرات در صنایع غذایی
- آشنایی با نانوکامپوزیتهای ضد میکروبی
- نانو مواد برای کاربردهای مختلف در صنایع غذایی
- کاربرد فناوری نانو در فرمولاسیون مواد غذایی
- استفاده از فناوری نانو برای بهبود کیفیت مواد غذایی و بسته بندی
- خصوصیات و ایمنی نانو مواد غذایی برای سلامت انسان
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.