انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۸ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، فرآورده های گوشتی دمس ، اماج ، روژین تاک ، ندا فجر ورامین ، زمزم ایران ، نگین زمرد نوشین شهر ، طلاچین ، آیدین ، لبنیات پاک ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- مقدمه
- نقش رنگ در کیفیت حسی، بازاریابی محصولات صنایع غذایی
- پارا مترهای موثر در انتخاب رنگ بهینه
- آشنایی با انواع رنگهای مواد غذایی
- آشنایی با شیمی رنگهای مواد غذایی
- فاکتورهای موثر بر رنگهای مواد غذایی
- ناثیر فرایندهای رایج صنایع غذایی بر رنگ محصول نهایی
- آشنایی با انواع واکنشهای رنگ ساز در مواد غذایی ، بهینه سازی و یا مهار آنها
- تاثیر آنزیمها بر رنگ میوه و سبزیها
- تغییرات رنگ طبیعی در طول فرآوری
- رنگ گروههای مختلف محصولات غذایی
- روشهای روتین و نوین تثبیت رنگ
- روشهای روتین و نوین بهبود رنگ
- ارزیابی حسی رنگ محصولات غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.