انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ اردیبهشت میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی با تدریس آقای دکتر محمد حسین عزیزی (استاد تمام و هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رییس هیئت مدیره انجمن علوم وصنایع غذایی ایران) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم بوده است . گفتنی است این کارگاه حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو، طلاچین ، صنایع غذایی بهار نایین، دیناتوس(چیتوز) آباطعم پرشین ، پلیمر پوشش افرا و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است. همچنین این کارگاه آموزشی کاربردی فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل بوده است :
- تاریخچه صنعت بستهبندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
- اصول بستهبندی و ویژگیهای کلی مواد مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف شیشهای)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف فلزی)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (کاغذ و مقوا)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف پلاستیکی)
- ویژگیهای انواع پلیمرهای مورد استفاده در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی محصولات غذایی مختلف
- ایمنی کاربرد مواد بستهبندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بستهبندی)
- بررسی عوامل مؤثر در برهمکنش بین مواد غذایی و بستهبندی
- آزمونهای مکانیکی بر روی بستهبندی مواد غذایی
- کاربرد فیلمهای خوراکی و زیستتخریبپذیر در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی مواد غذایی به روش اصلاحشده (MAP)
- بستهبندیهای فعال و هوشمند
- روشهای چاپ مواد بستهبندی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.