به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ اردیبهشت  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی  با تدریس  آقای دکتر محمد حسین عزیزی  (استاد تمام و هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس  و همچنین رییس هیئت مدیره انجمن علوم وصنایع غذایی ایران) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم بوده است . گفتنی است این کارگاه  حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی  دومینو، طلاچین ، صنایع غذایی بهار نایین، دیناتوس(چیتوز) آباطعم پرشین ، پلیمر پوشش افرا و دانشجویان تحصیلات تکمیلی   به همراه داشته است. همچنین این کارگاه آموزشی کاربردی فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل بوده است :

  • تاریخچه صنعت بسته‌بندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
  • اصول بسته‌بندی و ویژگی‌های کلی مواد مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  • مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف شیشه‌ای)
  • مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف فلزی)
  • مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (کاغذ و مقوا)
  • مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف پلاستیکی)
  • ویژگی‌های انواع پلیمرهای مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  • بسته‌بندی محصولات غذایی مختلف
  • ایمنی کاربرد مواد بسته‌بندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بسته‌بندی)
  • بررسی عوامل مؤثر در برهم‌کنش بین مواد غذایی و بسته‌بندی
  • آزمون‌های مکانیکی بر روی بسته‌بندی مواد غذایی
  • کاربرد فیلم‌های خوراکی و زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی
  • بسته‌بندی مواد غذایی به روش اصلاح‌شده (MAP)
  • بسته‌بندی‌های فعال و هوشمند
  • روش‌های چاپ مواد بسته‌بندی

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »