انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ مهر میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، آرد جرعه ، میهن ، ستاره یخی آسیا (ب.آ) ، فرآورده های گوشتی کاله آمل ، صنایع غذایی مهر شهر ، لبنیات پاک ، شتاب دهنده زیست فناوری بندا، دنیای عطر و طعم دیارا و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین و حل مسئله ادامه خواهد داشت .
همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- آشنایی با مفاهیم مدلسازی فرایندهای صنایع غذایی
- آشنایی با نرم افزارهای Excel ، Originlab(OriginPro) و کاربرد آنها در مدلسازی فرایند های صنایع غذایی
۳-آشنایی با انواع مدل های رئولوژی (Rheological Models) و کاربرد آنها در فرایندهای صنایع غذایی شامل:
Newtonian ، Bingham Plastic ، Power Law ، Herschel-Bulkley ،Casson ، Carreau
۴- آشنایی با انواع مدلهای کینتیک شیمیایی (Chemical Kinetics ) و کاربرد انها در فرایندهای صنایع غذایی شامل
Zero-Order-Reactions ، First-Order-Reactions
۵- آشنایی با انواع مدلهای کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics ) و کاربرد آنها در فرایندهای صنایع غذایی شامل:
Michaelis-Menten Method ، Lineweaver-Burk Method ، Augustinsson Method ، Eadie-Hofstee Method
۶- آشنایی با انواع مدلهای میکروبی مواد غذایی شامل :الف : Primary Models
Inactivation models(D—value) ، Growth Models، Logistic ، Gompertz
ب: :Secondary Models
Arrhenius models ، Square Root-Type Models، z-value
۷- کاربرد انواع مدلهای کینتیک شیمیایی و میکروبی در تخمین ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۸- حل مثالهای عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel ، Originlab(OriginPro)
🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.