به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ مرداد  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی  با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ،کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰   نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، ب.آ ، ژینانوش روژهلات، شتاب دهنده زیست فناوری بندا ، دنیای عطر و طعم دیارا، فرآورده های گوشتی کاله آمل ، روژین تاک  ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • آشنایی با مفاهیم پایه آماری
  • آشنایی مقدماتی با نرم افزار SPSS
  • آشنایی با انواع آزمون های T-TESTو کاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با انواع آزمون های آنالیز واریانس (ANOVA) و کاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با آزمون های تعیین رابطه (همبستگی و رگرسیون) و کاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با انواع روش های Non-Parametric و کاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با انواع روش های تحلیل عاملی، تحلیل مولفه اصلی و خوشه بندی وکاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با روش تجزیه و تحلیل نتایج آزمون های حسی با نرم افزار SPSS
  • تجزیه و تحلیل مثال های عملی با نرم افزار SPSS

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »