به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنایع غذایی با تدریس دکتر دبیریان برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۵  مهر ماه  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنایع غذایی با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان ( دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ،  کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه  حضور بیش از ۲۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی  دومینو، نارایران ، ثمین نان سحر ، تشریفات گل رز ، ب.آ، آناتا ، آیدین ، گلباران میلاد ، روژین تاک   و دانشجویان تحصیلات تکمیلی   به همراه داشته است.

گفتنی است این کارگاه آموزشی به صورت پروژه محور و عملی با تعامل حاضرین با هدف رفع مسائل و مشکلات کارخانجات صنایع غذایی برگزار گردید و فردا نیز ادامه خواهد داشت .

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

  • تعریف ضایعات
  • کنترل ضایعات با نگاهی بر استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰
  • عوامل بروز خطا و تفاوت خطا و عیب
  • روشهای شناسایی انواع اتلاف (مودا)
  • کیفیت(هزینه یا سود آوری )
  • ارتباط ضایعات غذایی با امنیت غذا
  • راههای کنترل و کاهش ضایعات
  • روشهای ارزش بخشی به ضایعات غذایی
  • انواع ضایعات (مستقیم و غیر مستقیم) (کمی و کیفی)

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »