انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۵ مهر ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنایع غذایی با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان ( دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ، کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه حضور بیش از ۲۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو، نارایران ، ثمین نان سحر ، تشریفات گل رز ، ب.آ، آناتا ، آیدین ، گلباران میلاد ، روژین تاک و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
گفتنی است این کارگاه آموزشی به صورت پروژه محور و عملی با تعامل حاضرین با هدف رفع مسائل و مشکلات کارخانجات صنایع غذایی برگزار گردید و فردا نیز ادامه خواهد داشت .
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
- تعریف ضایعات
- کنترل ضایعات با نگاهی بر استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰
- عوامل بروز خطا و تفاوت خطا و عیب
- روشهای شناسایی انواع اتلاف (مودا)
- کیفیت(هزینه یا سود آوری )
- ارتباط ضایعات غذایی با امنیت غذا
- راههای کنترل و کاهش ضایعات
- روشهای ارزش بخشی به ضایعات غذایی
- انواع ضایعات (مستقیم و غیر مستقیم) (کمی و کیفی)
♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.