انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۵ مرداد میزبان برگزاری کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو، زرماکارون ، دمس ، صنایع غذایی برتر، آماده لذیذ، شکلی ، اهلم ، پسته پاک کنی محمد بدیعی ، ابیض شیمی ، صنایع غذایی تغذیه سالم اوژن و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
گفتنی است این کارگاه آموزشی به صورت پروژه محور با تعامل حاضرین با هدف رفع مسائل و مشکلات مبتلای صنایع برگزار گردید.
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
✓ مقدمه
✓ فاکتورهای داخلی و خارجی رشد میکرو ارگانیسمهای عامل فساد مواد غذایی
✓ مبانی فساد میکروبی مواد غذایی
✓ بیو شیمیایی فساد مواد غذایی
✓ باکتریهای رایج عامل فساد مواد غذایی
✓ کپکهای رایج عامل فساد مواد غذایی
✓ مخمرهای رایج عامل فساد مواد غذایی
✓ آشنایی با انواع فساد رایج گروه های مختلف محصولا ت غذایی
✓ شناسایی و حذف کانون آلودگی خطوط تولید کارخانه های مواد غذایی
✓ مشکلات بیو فیلم در خطوط تولید مواد غذایی
✓ کاربرد تکنولوژی هردل در پیشگیری از فساد مواد غذایی
✓ نمونه برداری سطوح (در تماس و غیر تماس مواد غذایی )کارخانه های مواد غذایی جهت کنترل آنودگی خطوط تولید
✓ صحه گذاری فرایند نظافت و ضد عفونی خطوط تولید
✓ انجام پروژه عملی تعیین کانون آلودگی خطوط تولید مخاطبان شرکت کننده در کارگاه آموزشی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.