به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۵ مرداد  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی  ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه  حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی  دومینو، زرماکارون ، دمس ، صنایع غذایی برتر، آماده لذیذ،  شکلی ، اهلم ، پسته پاک کنی محمد بدیعی ، ابیض شیمی ، صنایع غذایی تغذیه سالم اوژن  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی   به همراه داشته است.

گفتنی است این کارگاه آموزشی به صورت پروژه محور با تعامل حاضرین با هدف رفع مسائل و مشکلات مبتلای صنایع برگزار گردید.

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

✓  مقدمه

✓  فاکتورهای داخلی و خارجی رشد میکرو ارگانیسمهای عامل فساد مواد غذایی

✓  مبانی فساد میکروبی مواد غذایی

✓ بیو شیمیایی فساد مواد غذایی

✓  باکتریهای رایج عامل فساد مواد غذایی

✓  کپکهای رایج عامل فساد مواد غذایی

✓ مخمرهای رایج عامل فساد مواد غذایی

✓  آشنایی با انواع فساد رایج گروه های مختلف محصولا ت غذایی

✓  شناسایی و حذف کانون آلودگی خطوط تولید کارخانه های مواد غذایی

✓ مشکلات بیو فیلم در خطوط تولید مواد غذایی

✓ کاربرد تکنولوژی هردل در پیشگیری از فساد مواد غذایی

✓  نمونه برداری سطوح (در تماس و غیر تماس مواد غذایی )کارخانه های مواد غذایی جهت کنترل آنودگی خطوط تولید

✓ صحه گذاری فرایند نظافت و ضد عفونی خطوط تولید

✓ انجام پروژه عملی تعیین کانون آلودگی خطوط تولید مخاطبان شرکت کننده در کارگاه آموزشی

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »