به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ” آشنایی با آلاینده های ناشی از فرایند در مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی ” را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 26 و ۲۷ خرداد ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ و ۱۳ الی ۱۵ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۲۱ خرداد ماه 1401
🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مقدمه ای بر مسائل ایمنی مواد غذایی
- مروری بر آلاینده های ناشی ازفرایندهای غذایی
- جنبه های شیمیایی و ایمنی Acrylamide
- جنبه های شیمیایی و ایمنی Furans
- جنبه های شیمیایی و ایمنی MCPD Fatty Acid Esters
- جنبه های شیمیایی و ایمنی ester Chloropropanol
- جنبه های شیمیایی و ایمنی Polycyclic aromatic hydrocarbons
- جنبه های شیمیایی و ایمنی aromatic amines Heterocyclic
- جنبه های شیمیایی و ایمنی N- nitroso compounds
- واکنشهای اکسیداسیون و نقش آن در تشکیل آلاینده های غذایی
- آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی از جنبه های قوانین ملی و بین المللی
- ارزیابی خطر آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی
- روشهای کاهش انواع آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و 44293455 و 44293459 تماس حاصل نمایید.