به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برکزار گردید : کارگاه آموزشی آشنایی با کاربرد انواع روش های DOE به منظور بهینه سازی فرمولاسیون در فرآورده های غذایی با نرم افزار Design Expert

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های  DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ”  با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی را روز های  پنجشنبه و جمعه ۱۹ و ۲۰   دی ماه ۹۸ برگزار نمود .

گفتنی است این کارگاه آموزشی با حضور اساتید دانشگاهی ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی ،کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات شیرخشک نوزاد پگاه ،   ، شیر سحر، آرد وحدت قروه کردستان ، آرد سینا ، صنایع شیر ایران ، زرین ذرت شاهرود ، طلاچین و سیلوی گندم شاداب دانه خوشه طلایی همراه بود .

این کارگاه آموزشی در سطح عملی و با ارائه نکات کاربردی توسط مدرس و ایجاد جو مشارکت میان دانش پذیران با هدف و ارائه  سرفصل های ۱- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی، فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی ، ۲- آشنایی با مفاهیم  DOEو مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert ، ۳-  بهینه سازی به روش  Factorial Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۴- بهینه سازی به روش(Response Surface Methodology)  RSM با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۵- بهینه سازی به روش  Mixture Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۶- بهینه سازی به روش  Combined Design با استفاده از نرم افزار Design Expert برگزار گردید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »