انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی را روز های پنجشنبه و جمعه ۱۹ و ۲۰ دی ماه ۹۸ برگزار نمود .
گفتنی است این کارگاه آموزشی با حضور اساتید دانشگاهی ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی ،کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات شیرخشک نوزاد پگاه ، ، شیر سحر، آرد وحدت قروه کردستان ، آرد سینا ، صنایع شیر ایران ، زرین ذرت شاهرود ، طلاچین و سیلوی گندم شاداب دانه خوشه طلایی همراه بود .
این کارگاه آموزشی در سطح عملی و با ارائه نکات کاربردی توسط مدرس و ایجاد جو مشارکت میان دانش پذیران با هدف و ارائه سرفصل های ۱- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی، فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی ، ۲- آشنایی با مفاهیم DOEو مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert ، ۳- بهینه سازی به روش Factorial Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۴- بهینه سازی به روش(Response Surface Methodology) RSM با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۵- بهینه سازی به روش Mixture Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۶- بهینه سازی به روش Combined Design با استفاده از نرم افزار Design Expert برگزار گردید .