انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی یک روزه ارزیابی حسی مواد غذایی با تأکید بر ویژگیهای حسی قهوه را امروز ۲۷ تیر ماه ۹۸ برگزار نمود ، مدرسین این دوره جناب آقایان دکتر محمدحسین عزیزی دکترای علوم و صنایع غذایی- مهندس بهنام عبدی متخصص تکنولوژی قهوه می باشند ، شایان ذکر است در این دوره آموزشی کارشناسان و متخصصانی از کارخانجات و کافی شاپ های نظیر شرکت بازرگانی مواد غذایی شکلی ، آماده لذیذ ، شکلا مرداس ، کافی شاپ جشنواره ، کافی شاپ فنجان ایده آل ، کافی شاپ برونوکافی ، کیان تجارت فیدار ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور داشته اند .
اهداف و سرفصل های دوره شامل موارد ذیل بود :
- ترمینولوژی قهوه
- فاکتورهای مؤثر بر درک ویژگیهای حسی
- مباحث فیزیولوژی و روانشناختی در ادراک ویژگیهای حسی قهوه
- تئوری و اندازه حد آستانهها
- آشنایی با خواص مؤثر در ارزیابی حسی فیزیولوژی بدن انسان و درک حسی
- روشهای اندازهگیری حد آستانه و انواع آستانه
- کاربردهای ارزیابی حسی در شناسایی بدطعمی در صنعت قهوه
- قش و الزامات ارزیابی حسی در واحدهای تولید مواد غذایی
- پروتکل آزمونها و پنل سنسوری صنایع غذایی در صنعت قهوه
- انواع روشهای ارزیابی حسی
- تفاوت Discrimination همراه با کارگاههای تخصصی صنایع غذایی در رابطه با قهوه
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.