برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / 19 و 20 مرداد 96

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی آشنایی با ” کاربرد انواع روشهای DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی را امروز 19 مرداد و هم چنین شایان ذکر است که مباحث 20 مرداد ماه نیز ادامه خوهد داشت .

گفتنی است این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع شیر ایران ( پگاه ) ، لبنیات پاک ، آماده لذیذ ، شونیز ، کالا آوران یاس ، کوروش ، گل ذرت سازان ، پیشگامان پخش صدیق ، سامان پروژه دریان ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکترا همراه بود .

این کارگاه اموزشی در سطح عملی و با ارائه نکات کاربردی توسط مدرس و ایجاد جو مشارکت میان دانش پذیران با هدف و ارائه سرفصل های 1- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی، فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی ، 2- آشنایی با مفاهیم DOEو مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert ، 3- بهینه سازی به روش Factorial Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، 4- بهینه سازی به روش(Response Surface Methodology) RSM با استفاده از نرم افزار Design Expert ، 5- بهینه سازی به روش Mixture Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، 6- بهینه سازی به روش Combined Design با استفاده از نرم افزار Design Expert برگزار گردید .13960519

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »