نام دوره | ساعت | مدرس | هزینه ( تومان ) | تاریخ برگزاری | مهلت ثبت نام |
ارزیابی حسی مواد غذایی با تأکید بر ویژگیهای حسی قهوه | ۸ | دکتر محمدحسین عزیزی
مهندس بهنام عبدی |
۳۵۰/۰۰۰ | ۹۸/۰۴/۲۷ | ۹۸/۰۴/۲۴ |
ارزیابی حسی اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) | ۱۶ | دکتر حسن کاکویی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۱۰و۹۸/۰۵/۱۱ | ۹۸/۰۵/۰۵ |
بسته بندی مواد غذایی | ۱۶ | دکتر محمدحسین عزیزی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۷و۹۸/۰۶/۸ | ۹۸/۰۶/۰۲ |
مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی ( با استفاده از نرم افزارهای Sigmaplot ، Exell ، Matlab ) | ۱۶ | مهندس نادر کریمیان خسروشاهی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۱۸و۹۸/۰۷/۱۹ | ۹۸/۰۷/۱۳ |
کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) | ۱۶ | دکتر مجید عرب عامری | ۳۴۰/۰۰۰ | ۳۰آبان و ۱آذر۹۸ | ۹۸/۰۸/۱۸ |
آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری Shelf life مواد غذایی | ۱۶ | مهندس نادر کریمیان خسروشاهی |
۳۴۰/۰۰۰ | ۲۱و۹۸/۰۹/۲۲ | ۹۸/۰۹/۱۶ |
آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” | ۱۶ | مهندس نادر کریمیان خسروشاهی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۱۹و۹۸/۱۰/۲۰ | ۹۸/۱۰/۱۴ |
ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی ( آزمون های توصیفی ) | ۱۶ | دکتر حسن کاکویی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۱۷و۹۸/۱۱/۱۸ | ۹۸/۱۱/۱۲ |
تفسیر آزمون های شیر و فرآورده های لبنی | ۱۶ | دکتر شهریار دبیریان | ۳۴۰/۰۰۰ | ۸و۹۸/۱۲/۹ | ۹۸/۱۲/۰۳ |
سایر برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
- شایان ذکر است زمان برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد
- کنترل کیفیت آماری با نرم افزار Minitab در صنایع غذایی ( ۱ روزه )
- کاربرد نرم افزار اکسل در کنترل کیفی و مهندسی صنایع غذایی ( ۲ روزه )
- آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی طعم دهنده های خوراکی ( ۱ روزه )
- آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری Shelf life مواد غذایی ( ۱ روزه )
- آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ( ۲ روزه )
- میکروبیولوژی کاربردی مواد غذایی ( ۲ روزه )
لازم به توضیح است انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره های بازآموزی را در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان ، برگزار می نماید.
شرکت کنندگان جهت ثبت نام لازم است مبلغ مربوط به هر دوره آموزشی را طی فیش واریزی به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به شماره فکس ۴۴۲۹۳۴۱۴ و با درج مشخصات خود شامل نام ونام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته و مقطع تحصیلی ، شماره تلفن همراه ، شماره تلفن ثابت و نام دوره بر روی آن ارسال نمایند.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل فرمائید .