برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران (پاییز ۱۳۹۷)

نام دورهساعت مدرسهزینه ( تومان )تاریخ برگزاریمهلت ثبت نام
آشنایی با تکنولوژی ، شیمی ، کاربرد و فرمولاسیون شربت ذرت حاوی فروکتوز HFCS ) (16خانم دکتر برهانی و
آقای دکتر ارشادی
289/00019 و 97/07/2097/07/14
آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی16آقای مهندس کریمیان خسروشاهی 289/00024 و 97/08/2597/08/19
ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی – پیشرفته 16آقای دکتر کاکویی340/00022 و 97/09/2397/09/17

سایر برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

  • شایان ذکر است زمان برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد
  • دوره آموزشی بهبود رنگ در محصولات غذایی
  • دوره های کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
  • دوره کاربردی افزودنی های غذایی
  • آشنایی با روش های شناسایی تقلبات در مواد غذایی
  • آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی طعم دهنده های خوراکی
  • آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری Shelf life  مواد غذایی
  • کاربرد نرم افزار SPSS در تحقیقات علوم و صنایع غذایی
  • کارگاه آموزشی کاربرد انواع افزودنی های طبیعی در صنایع غذایی
  • کارگاه آموزشی آلاینده های مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی
  • میکروبیولوژی کاربردی مواد غذایی

لازم به توضیح است انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره های بازآموزی را در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان ،  برگزار می نماید.

شرکت کنندگان جهت ثبت نام لازم است مبلغ مربوط به هر دوره آموزشی را طی فیش واریزی به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ،  کد ۱۰۲۵ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به شماره فکس ۴۴۲۹۳۴۱۴ و با درج مشخصات خود شامل نام ونام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته و مقطع تحصیلی ،  شماره تلفن همراه ، شماره تلفن ثابت و نام دوره بر روی آن ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹  تماس حاصل فرمائید .                                                      

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »