اولین کلاس آموزشی آنلاین انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / بسته بندی مواد غذایی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی

اولین کلاس آمورشی آنلاین انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با عنوان بسته بندی مواد غذایی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، استاد و هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مورخ ۱۷ خرداد ۹۹ برگزار شد.

گفتنی است این کلاس آموزشی همچنین در روزهای زوج مورخ ۱۹ و ۲۱ خرداد ماه ۹۹ از ساعت ۱۷-۱۹ و جمعه ۲۳ خرداد ۹۹ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت مجازی از طریق اسکای روم ادامه خواهد داشت .

شایان ذکر است پس از اطلاع رسانی های صورت گرفته شده توسط واحد آموزش ۲۰ تن از کارشناسان و مسئولین فنی از کارخانجات تصفیه شکر تهران ،حامیران ،اماج،تین دامداران ،ویتانا ،کاسپین،آماده لذیذ و همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور یافته اند.

اهداف و سرفصل های دوره به شرح ذیل می باشد.

  1. تاریخچه صنعت بسته‌بندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
  2. اصول بسته‌بندی و ویژگی‌های کلی مواد مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  3. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف شیشه‌ای)
  4. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف فلزی)
  5. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (کاغذ و مقوا)
  6. مواد اولیه مورداستفاده برای بسته‌بندی (ظروف پلاستیکی)
  7. ویژگی‌های انواع پلیمرهای مورداستفاده در بسته‌بندی مواد غذایی
  8. بسته‌بندی محصولات غذایی مختلف
  9. ایمنی کاربرد مواد بسته‌بندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بسته‌بندی)
  10. بررسی عوامل مؤثر در برهم‌کنش بین مواد غذایی و بسته‌بندی
  11. آزمون‌های مکانیکی بر روی بسته‌بندی مواد غذایی
  12. کاربرد فیلم‌های خوراکی و زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی
  13. بسته‌بندی مواد غذایی به روش اصلاح‌شده (MAP)
  14. بسته‌بندی‌های فعال و هوشمند
  15. روش‌های چاپ مواد بسته‌بندی

ایرانفودنیوز

Translate »