اولین کلاس آمورشی آنلاین انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با عنوان بسته بندی مواد غذایی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، استاد و هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مورخ ۱۷ خرداد ۹۹ برگزار شد.
گفتنی است این کلاس آموزشی همچنین در روزهای زوج مورخ ۱۹ و ۲۱ خرداد ماه ۹۹ از ساعت ۱۷-۱۹ و جمعه ۲۳ خرداد ۹۹ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت مجازی از طریق اسکای روم ادامه خواهد داشت .
شایان ذکر است پس از اطلاع رسانی های صورت گرفته شده توسط واحد آموزش ۲۰ تن از کارشناسان و مسئولین فنی از کارخانجات تصفیه شکر تهران ،حامیران ،اماج،تین دامداران ،ویتانا ،کاسپین،آماده لذیذ و همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور یافته اند.
اهداف و سرفصل های دوره به شرح ذیل می باشد.
- تاریخچه صنعت بستهبندی، و اهمیت آن در بازاریابی و فروش
- اصول بستهبندی و ویژگیهای کلی مواد مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف شیشهای)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف فلزی)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (کاغذ و مقوا)
- مواد اولیه مورداستفاده برای بستهبندی (ظروف پلاستیکی)
- ویژگیهای انواع پلیمرهای مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی محصولات غذایی مختلف
- ایمنی کاربرد مواد بستهبندی (مشکلات ناشی از مهاجرت مواد شیمیایی از بستهبندی)
- بررسی عوامل مؤثر در برهمکنش بین مواد غذایی و بستهبندی
- آزمونهای مکانیکی بر روی بستهبندی مواد غذایی
- کاربرد فیلمهای خوراکی و زیستتخریبپذیر در بستهبندی مواد غذایی
- بستهبندی مواد غذایی به روش اصلاحشده (MAP)
- بستهبندیهای فعال و هوشمند
- روشهای چاپ مواد بستهبندی