انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز 17 آبان ماه ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی با تدریس دکتر مجید عرب عامری به صورت برخط و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی کاربردی تا روز پنجشنبه 20 آبان ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ نیز ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
🔸مفاهیم و اصطلاحات مدلسازی و شبکه عصبی
🔸کاربرد مدلسازی و هوش مصنوعی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
🔸اصول و مبانی ساختار شبکه های عصبی
🔸آموزش ToolBox نرم افزار متلب تئوری و عملی مربوط طراحی شبکه عصبی مصنوعی به زبان ساده
🔸انجام تمرینهای گوناگون جهت آشنایی با کاربردهای این ابزار
🔸کار با شبکه های پرسپترون و انجام مثال های کاربردی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.