انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار کرد : کارگاه آموزشی برخط و مجازی “ آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز  9  دی ماه  ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی  به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی مزمز ، میهن ، کاله ، نستله ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی کاربردی روز جمعه  10 دی   ماه نیز ادامه خواهد داشت .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

✅  مقدمه و آشنایی با مفاهیم اصلی غنی سازی مواد غذایی

✅ آشنایی با غنی سازی انواع مواد غذایی با ویتامین ها، مواد معدنی، پلی فنولها ، کاروتنوئید ها ، اسید های چرب و فیتواسترول ها

✅ آشنایی با جنبه های تکنیکی ، سلامت  بخش و ایمنی غنی سازی مواد غذایی

✅ آشنایی با انواع غذاهای جدید دارای اثرات سلامت بخش ( لیست غذاها، حدود مجاز، ویژگی ها و برچسب گذاری ) مطابق با قوانین اتحادیه اروپا

✅ آشنایی با ضوابط و قوانین  سازمان غذا و دارو جمهوری اسلامی ایران در خصوص غنی سازی مواد غذایی

✅ آشنایی با قوانین و استاندارد های Codex  و WHO در خصوص غنی سازی مواد غذایی

✅ آشنایی با قوانین و استاندارد های اتحادیه اروپا در خصوص غنی سازی مواد غذایی

✅ آشنایی با ضوابط و قوانین FDA در خصوص غنی سازی مواد غذایی

✅ حل مثال های عملی و انجام محاسبات مربوط به غنی سازی در انواع مواد غذایی

✅ آشنایی با مفهوم عدم قطعیت در غنی سازی مواد غذایی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »