انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می نماید : دوره آموزشی ” آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .

       براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  دوره آموزشی ” آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی ” را برگزار  می نماید.

 🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای زوج مورخ  25، ۲۷، ۲۹  مرداد و اول شهریور  ماه ۹۹ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸مهلت ثبت نام : ۱۲    مرداد  ماه  99

 🔸 مدرس دوره: آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  می باشند.

🔸هزینه دوره : دویست و هفتاد هزار تومان                                                                           

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

–  آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی

–  آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها

–   بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها

–  ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی

–  تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی

–  نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم

–  فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده

–  آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »