نهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و هشتمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) با حضور مقامات ، مسئولین ، دانشگاهیان ، اصحاب رسانه و جمع کثیری از مدیران و صاحبان صنعت غذای کشور با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم و صنعت ، دانشگاهیان ، بازنشستگان وزارتخانه ها و همچنین واحدهای برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه (R&D) برگزار گردید .
در کنار سایر چهره های سرشناس حاضر که نام بردن از ایشان در این مجال نمی گنجد حضور آقایان مهندس ابویی ( معاون طرح و برنامه وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، مهندس صادقی نیارکی ( مدیر کل دفتر صنایع غذایی ، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت ، معدن و تجارت و مهندس پوربصیر مدیر کل دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی موجبات دل گرمی مدعوین ، برگزارکنندگان و صاحبان صنعت گردید .
مراسم با تلاوت آیاتی از کلام اله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید و سخنرانی و خیر مقدم گویی دکتر عزیزی ریاست هیات مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سخنرانی دکتر هدایت حسینی ریاست انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه داشت . از دیگر سخنرانان این جشنواره ، مهندس ابویی بودند .
سپس در مجالی که در اختیار کارخانجات منتخب و برگزیده این دو جشنواره بود هر یک از مدیران عامل و یا نمایندگان شرکتهای منتخب به ایراد سخنرانی و معرفی شرکت و محصولات خود پرداختند .
در پایان پیشکسوتان برگزیده وزارتخانه ها و ارگانهای ذیربط و انجمن های صنفی و اساتید برگزیده دانشگاهی نیز به ایراد سخنرانی پرداختند.
در ادامه مراسم نهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و هشتمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) بخش ویژه اهداء جوایز به شرکتهای منتخب در جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) با اهداء لوح تقدیر و تندیس هدایت به شرکت های پروتئین گستر سینا – گوشتیران با مدیریت دکتر سید پیمان توسلی – شرکت حلواشکری عقاب با مدیریت مهندس جلال ناصری – مرکز دانش بنیان گروه صنعتی پژوهشگران و فرهیختگان زرنام با مدیریت دکتر محسن امینی ، شرکت مهندسین مشاور واستریوش طبرستان با مدیریت دکتر رضا اسماعیل زاده کناری و شرکت نوین زعفران با مدیریت دکتر علی شریعتی مقدم و اهداء تندیس هدایت و لوح تقدیر به پیشکسوتان انجمن های صنفی به آقای دکتر ولی اله داوود آبادی از انجمن صنایع تولید و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران و مهندس محمدرضا گنجی از اتحادیه تعاونیهای تولیدکنندگان و فرآورده های لبنی پاستوریزه ایران و اهدا لوح تقدیر به پیشکسوتان برتر و برگزیده وزارتخانه ها و ارگانهای ذیربط به آقای مهندس علیرضا پوربصیر از وزارت جهاد کشاورزی ، خانم مهندس فریده غنی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، آقای مهندس غلامرضا قاسم پور از سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و خانم رویا معدلت از وزارت صنعت ، معدن و تجارت و در بخش اساتید برتر و برگزیده اهداء لوح تقدیر و سپاس به دکتر سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی از دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران ، دکتر محمود امین لاری از دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز ، دکتر محسن برزگر از دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر محمدرضا کوشکی از انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور – دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیم گردید .
و همچنین در خصوص هشتمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) بخش ویژه اهداء جوایز به شرکتهای منتخب و برگزیده به شرکت پروتئین گستر سینا ( گوشتیران ) با مدیریت آقای دکتر سید پیمان توسلی ، شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان با مدیریت آقای دکتر عبداله قدوسی ، شرکت حلواشکری عقاب با مدیریت مهندس جلال ناصری ، شرکت زرفروکتوز با مدیریت آقای دکتر مهدی امینی و
شرکت نوین زعفران با مدیریت آقای دکتر علی شریعتی مقدم انجام گردید.