انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا با تدریس آقای دکترشهریار دبیریان (کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۱۸ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل ، پگاه تبریز ، کشت و صنعت زرند ، آماده لذیذ ، لبنیات پاک ، روژین تاک و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- مقدمه ای بر علم میکرو بیولوژی
- بررسی بیماریهای میکروبی قابل انتقال از غذا
- تعریف مخاطرات میکروبی در استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰
- عوامل مهم در رشد میکروبها در غذا
- مروری بر استانداردهای میکروبی در صنعت غذا (شیر و فراورده ها، گوشت و فراورده ها ، فراورده های قنادی ،کمپوت وکنسرو و…..)
- شناسایی میکروبها در محیط کشت
- مروری بر نقش میکرو ارگانیسمهای مفید در صنعت غذا
- تعریف پرو بیوتیکها، پری بیوتیکها، سین بیوتیکها و پست بیوتیکها
- cip و اهمیت آن در کاهش بار میکروبی
- روشهای رایج نگهداری مواد غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.