🔴🔴 اطلاعیه کارگاه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
🔸نام کارگاه : کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی
🔸امتیاز باز آموزی : ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان : ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری : روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۱ و ۲۲ مهر ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۱
🔸مدرس دوره : آقای دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- تعریف
- انواع نانو مواد و خواص فیزیکوشیمیایی
- روشهای تولید نانو مواد
- آشنایی با استفاده تجاری از نانو ذرات در صنایع غذایی
- آشنایی با نانوکامپوزیتهای ضد میکروبی
- نانو مواد برای کاربردهای مختلف در صنایع غذایی
- کاربرد فناوری نانو در فرمولاسیون مواد غذایی
- استفاده از فناوری نانو برای بهبود کیفیت مواد غذایی و بسته بندی
- خصوصیات و ایمنی نانو مواد غذایی برای سلامت انسان
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید