اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ( کارگاه آموزشی کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی ) را برگزار می نماید.
🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸 مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۲ و ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام: ۷ بهمن ۱۴۰۲
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر مجید عرب عامری (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) 🔸هزینه دوره: سیصد و هفتاد هزار تومان
🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل:
- تعریف
- انواع نانو مواد وخواص فیزیکوشیمیایی
- روشهای تولید نانومواد
- آشنایی با استفاده تجاری از نانو ذرات در صنایع غذایی
- آشنایی با نانوکامپوزیتهای ضد میکروبی
- نانو مواد برای کاربردهای مختلف در صنایع غذایی
- کاربرد فناوری نانو در فرمولاسیون مواد غذایی
- استفاده از فناوری نانو برای بهبود کیفیت مواد غذایی و بسته بندی
- خصوصیات و ایمنی نانو مواد غذایی برای سلامت انسان
🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.