انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲ دی ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی شش ابزار ( مرحله ) کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی با تدریس آقای دکترشهریار دبیریان (کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۲۸ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی اسانس و رنگ ابیض شیمی ، لبنیات پاک ، میهن ، فرمند ، فرآورده های گوشتی کاله آمل ، فرآیند فرآوری زیستی ، کشت و صنعت زرند ، مهشاد یزد ، شایان کنارک ، کنسرو اتکا قایمشهر سقزسازی کردستان و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- تعاریف استاندارد و کیفیت و تفاوت آنها
- بررسی شش مرحله و ابزار تضمین کیفیت
- GMP و اهمیت آن به عنوان سامانه تضمین کیفیت
- نقش کیفیت مواد اولیه در کیفیت محصول نهایی
- مرحله تولید و فاکتور های تاثیر گذار در این مرحله بر کیفیت محصول
- محصول نهایی و آزمون های لازم جهت تعیین کیفیت آن
- انبارش ( نحوه چیدمان و شرایط مطلوب انبارش )
- حمل و توزیع ( بررسی عوامل موثر در کیفیت )
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.