انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۶ خرداد میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین در اسکای روم با حضور بیش از ۳۵ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع غذایی پگاه تهران ، پگاه آذربایجان شرقی ، فلیکس شرق ( زمزم ) ، گوشتیران ، فرآوره های روغنی ایران ( فریکو ) ، فرآورده های لبنی تین (دامداران ) ، ستاره یخی آسیا ( ب.آ ) ، بازرگانی مواد غذایی شکلی ، نستله ایران ، تن ماهی ساحل ، بازرگانی مریان شیمی ، فیدار آرمان سلامت توسعه و آلارام چاشنی طارم ، مهندسین مشاور فرزان راد ، ندا فجر ورامین ، بسته بندی قند و شکر ، شکوه میهن ( سمنان ) ، بابل آب ،قهوه ریو اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار کرد.
لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی فردا نیز ادامه خواهد داشت .
لازم بذکر است اهداف وسرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی
- آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
- بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
- ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
- تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
- نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
- فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
- آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها