انجمن علوم و صنایع غذایی ایران : فراخوان دومین همایش پژوهشهای نوین در حوزه R&D و شرکتهای برتر صنایع غذایی با محوریت چربی ها و روغنهای گیاهی وحیوانی

فراخوان

به استحضار می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد  ، دومین همایش پژوهشهای نوین در حوزه R&D و شرکتهای برتر صنایع غذایی با محوریت چربی ها و روغنهای گیاهی وحیوانی  را همزمان با دوازهمین جشنواره علوم وصنایع غذایی ایران (جایزه علمی دکتر هدایت ) و یازدهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده (R&D های برتر صنعت غذا ) در نیمه اول اسفند ماه ۹۸ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور برگزار نماید. این مراسم با  حضور مقامات و مسئولین ، دانشگاهیان ، اصحاب رسانه و جمع کثیری از مدیران  و صاحبان واحدهای صنعتی و شرکتهای توزیع  و پخش با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا به خصوص صنعت روغن و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم و صنعت ، دانشگاهیان و بازنشستگان وزارتخانه ها ، معرفی پیشگامان و همچنین واحدهای برتر صنایع غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه سال ۹۸ هستند برگزار می گردد .

همچنین گفتنی است همایش پژوهشهای نوین در حوزه R&D و شرکتهای برتر صنایع غذایی با محوریت چربیها ، روغنهای گیاهی و حیوانی  با ارسال مقالات علمی ، برگزاری سخنرانی و جلسات هم اندیشی ، نشستهای تخصصی  و تبادل اطلاعات  و بهره گیری از تجارب کلیه کارشناسان و متخصصین  علوم وصنایع غذایی کشور بستری مناسب برای به اشتراک گذاشتن تجارب محققان ، وارد کنندگان و تولید کنندگان در کشور با همکاری حوزه های وابسته  فراهم آورد.

محورهای همایش جهت ارسال مقالات علمی : ۱- تراریختگی ۲- روغنهای دور ریز ۳- روغنهای استخراح شده خیابانی ۴- روغن پالم    ۵- آلاینده ها و ترکیبات ضد تغذیه ای ۶-روغنها وچربیهای  حیوانی سنتی  ۷- تقلبات   ۸- فرایندهای تولید جدید   ۹-غنی ساز ی ۱۰-زمان ماندگاری

خواهشمند است برای ثبت نام ، ارسال فایل مقالات  و هماهنگیهای بیشتر با دفتر انجمن به شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰  و  ۴۴۲۹۳۴۵۵  و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »