انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی” کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی “را برگزار می کند

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی” کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ” را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: ۱ تا ۴ آذرماه ۹۹ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸مهلت ثبت نام : ۲۴ آبان ۹۹
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو
🔸هزینه دوره : دویست و هفتاد هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مفاهیم و اصطلاحات مدلسازی و شبکه عصبی
  • کاربرد مدلسازی و هوش مصنوعی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
  • اصول و مبانی ساختار شبکه های عصبی
  • آموزش ToolBox نرم افزار متلب تئوری و عملی مربوط طراحی شبکه عصبی مصنوعی به زبان ساده
  • انجام تمرینهای گوناگون جهت آشنایی با کاربردهای این ابزار
  • کار با شبکه های پرسپترون و انجام مثال های کاربردی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »