انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی آشنایی با \” کاربرد انواع روش های DOE ( Design of Experiments ) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE ( Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” در تاریخ 19 و 20 مرداد ماه 96 از ساعت 9 صبح الی 4 بعد از ظهر برگزار مینماید .

مدرس دوره جناب آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی می باشند.

اهداف و سرفصل دوره شامل :

1- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی، فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی

2- آشنایی با مفاهیم DOEو مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert

3- بهینه سازی به روش Factorial Design با استفاده از نرم افزار Design Expert

4- بهینه سازی به روش(Response Surface Methodology) RSM با استفاده از نرم افزار Design Expert

5- بهینه سازی به روش Mixture Design با استفاده از نرم افزار Design Expert

6- بهینه سازی به روش Combined Design با استفاده از نرم افزار Design Expert

مدت زمان : 2 روزه – 16 ساعت

آخرین مهلت ثبت نام : 11 مرداد 96

مخاطبین : مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه R&D))، دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های 44293450 و 44293455 و 44293459 و 44292851 تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »