انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE ( Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” در تاریخ ۱۹ و ۲۰ مرداد ماه ۹۶ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر برگزار مینماید .
مدرس دوره جناب آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی می باشند.
اهداف و سرفصل دوره شامل :
۱- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی، فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی
۲- آشنایی با مفاهیم DOEو مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert
۳- بهینه سازی به روش Factorial Design با استفاده از نرم افزار Design Expert
۴- بهینه سازی به روش(Response Surface Methodology) RSM با استفاده از نرم افزار Design Expert
۵- بهینه سازی به روش Mixture Design با استفاده از نرم افزار Design Expert
۶- بهینه سازی به روش Combined Design با استفاده از نرم افزار Design Expert
مدت زمان : ۲ روزه – ۱۶ ساعت
آخرین مهلت ثبت نام : ۱۱ مرداد ۹۶
مخاطبین : مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه R&D))، دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ و ۴۴۲۹۲۸۵۱ تماس حاصل نمایید.